A brazil fenék nem is genetika?

A brazil fenék nem is genetika?

Emlékszem, 1999-et írtunk, és Jennifer Lopez egyik napról a másikra robbant be életünkbe, ki-hol tartva az aktuális szépségideál titkon remélt utánzásában, korunk anorexiára hajazó, XS-S méret közé préselt követelmény szigorú rendje szerint, jómagam is épp ikszedik fogyókúrám ipszilonadik lépcsőjén küszködtem.
Nem, nem a hangja tette emlékezetessé feltűnését.

Ez a Puerto Rico-i származású lány jött és egy hét leforgása alatt kibillentette az addig fegyelmezetten haladó, kortárs eszményképet a női fenékről.
Nem szégyellte magát kerekded idomai miatt. Szó szerint az egész világ előtt vállalta fel, hogy ő így van egészben, egységben, boldogságosan.
Ahelyett, hogy elrohant volna a klipforgatás előtt egy első osztályú, szuperhatékony edzőtáborba, hogy beállhasson a 90/60/90-es álomsorba, a leghíresebb magazinok címlapján pózolt, falatka bugyiban.
Ahelyett, hogy egy örök trendnek megfelelően, diétás tanácsokkal látta volna el a nagyérdeműt, a róla készült fotósorozat közepén, rácsapott saját hátsójára és lazán beszólt a stáb legnagyobb megrökönyödésére: „de az én fenekemről lehet feketekávét inni”.
Ettől a csodálatosan egyszerű és őszinte pillanattól kezdtünk újra merni a popsiban szűk nadrágokban úgy, hogy nem volt biztosan kötelező egy combközépig lelógó tunikával eltakarni azt, ami van, már ha van.

Tizenöt év távlatából, mára minden megváltozott.
Mostanság a csontváz popók helyett az álomforma, az úgynevezett „brazil” kerek fenék lett. A riói bikinis lányok hátsójáról fantáziál majdhogynem az összes magyar és nem magyar lány. Ezért a formáért taposógépezünk szinte egész évben egy későig nyitva tartó edzőteremben.
És nem merül fel bennünk, te gondoltad volna, hogy amit a dél amerikai genetikai csodákról gyanítunk, az lényegében egy okosan felépített és bekódolt téves hitrendszer bennünk.
A csúf igazság alappillére, miszerint Brazíliában a fenék implantátum 2014-re halmozottan népszerűbbé vált a mellműtéteknél.

A szép és arányos testnek rendkívül fontos, elemi alkotója a csípő és a fenék.
Az öltözködésben ezen alkati eltérések miatt sokan kényszerpályára kerülnek, apróbb cselekkel lehetséges finomítanunk az összképen, de lényegi változásokat nem tudunk kieszközölni néhány jól megválasztott ruhadarabbal sem. A közelgő bikiniszezon pedig szakavatott és kegyetlen ellenfél.

Szerencsénkre az elmúlt évtizedekben jelentős fejlődésen ment keresztül a fenékplasztika is a mellnagyobbításhoz hasonlóan. Jó érzés tudni, hogy van egy titkos B-terv, van valami, ami gyors, hatékony és végleges megoldást nyújthat. Az információ rohamos áramlásának köszönhetően kis-hazánkban is egyre népszerűbbé vált, hiszen tényleges, valódi lehetőséget kínál.

Ha szeretnél többet megtudni, milyen is az Rt. Klinika kerek világában a gyönyörű, kerek fenék, ugorj át a weboldalra, hogy minden fontos információt megtudj a beavatkozásról!
Én teljes szívvel és sejhajjal ajánlom.