Nagyobb, feszesebb mellek

Nagyobb, feszesebb mellek

A meseszép látvány mellé önbizalommal telt érzés melltartó nélküli lehetőségében az élet.
Meghozzuk a döntést. Miközben milliónyi tisztázatlan kérdés a fejben.

Egyáltalán, mekkora a megfelelő méret?
Leggyakrabban 280-500 CC közé esik a választás, ami az implantátum beültetését követően, egy normál alapméret esetén B-D kosár közötti opciót jelent. A körfogat ugyebár adott, ahogyan a beültetés maximuma is minden esetben az egyedi, anatómiai adottságok függvénye.
Értelemszerűen előfordulnak rendkívüli, extrém esetek is, általában a 800 CC feletti méretek tartoznak ide.
Nyilvánvalóan mindenki a saját ízlése és értékrendje szerint határoz. A hozzáértő orvos, az egyeztetés során nagy segítség lehet, hiszen külső szemlélőként, az összhatást természetességében, egymáshoz való viszonyításában látja, illetve tapasztalatai mentén javaslatokat tesz.

És milyen legyen maga az implantátum?
Itt is, minden esetben az alkat határozza meg, mi is a tökéletes. Az adottságok alapján figyelembe kell venni a magasság, a mellkas szélessége és meredeksége, a szegycsont alkata, a meglevő mell mérete, a bimbó helyzete és nagysága, illetve a mell megereszkedésének fokát, a meglevő mirigyállomány minőségét, továbbá az izomzati tényezőket.

A Dr. Rozsos Szépségklinikán az implantátumok széles skálája, csaknem minden formája és fajtája megtalálható, így mindig az egyéni testfelépítésnek megfelelően, alapos átgondolás és közös konzultáció után hozzuk meg a döntést.