Mellnagyobbítás árak

Mellnagyobbítás árak

Beszéljünk a mellnagyobbításról, ár-érték arányban, őszintén! – Vajon mennyi pénzbe kerül megvalósítani valódi álmainkat? A szépség önbizalmat ad. Az önbizalom hitet. A hit pedig sikerünk záloga.

Eljött a pillanat, hogy belátom, nem vagyok elégedett magammal. Szeretnék végre a kötelező kompromisszumok nélkül büszke lenni testemre, tökéletesedni, kijavítani magamon azon hiányosságokat, amik legbelül némán korlátoznak.
Nekünk, nőknek nemiségünk kardinális alappillére a mellünk. Ősidők óta meghatározó a vágy, az esztétikum, a kisugárzás és a magabiztos fellépés kiteljesedésében.
Amikor a szépészeti korrekció mellett döntünk, a legelső felmerülő kérdés: vajon mennyi pénzbe kerül megvalósítani valódi álmainkat, szabadon, megalkuvás nélkül?

Szögezzük le, mint minden orvosi beavatkozás tekintetében, természetesen ez esetben is a szakértelem mellett a biztonság az elsődleges szempont. Éppen ezért, klinikánkon
kizárólag CE minősítéssel rendelkező implantátumokkal dolgozunk, amik minden lehetséges követelménynek megfelelnek.
A mellnagyobbítás árai 650.000Ft-tól kezdődnek, minden esetben az egyéni igények, illetve
lehetőségek a mértékadók.
Pontosítsuk óráinkat, miféle opciókról is van szó tulajdonképpen.

Forma szerinti csoportosítás szerint megkülönböztethetünk kerek alakút, ezen belül is számos magasságot-, alapméretet-, töltöttségi százalék szerint meghatározott (azaz puhább és keményebb tapintásúakat) implantátumot kategorizálhatunk.
Ezen felül választható az anatómiai (csepp alakú) forma is, ami minden esetben egy keményebb gélből készült. Nyilvánvalóan ezen belül is különböző magasságú, szélességű stb… variációk léteznek.

Ahogy az élet minden más területén, e tekintetben is, márka és márka között, fontos különbségek vannak.
A teljesség igénye nélkül felsorolva, lubickolhatunk a potenciális alternatívák széles választékában: Mentor, Natrelle, Eurosilicone, Perthese, BRST, Nagor, Arion… a differencia sok esetben például a garanciális feltételekben rejlik.
A Mentor, Perthese, Natrelle márkájú implantátumokra a beültetést követő 10 évben bizonyos cserét igénylő problémák felmerülésekor nemcsak az új implantátumot biztosítják, hanem ezen felül 1000 euró műtéti díjat is folyósítanak. Értelemszerűen a 10 évet meghaladó, bárminemű probléma esetén is cserét szolgáltatnak.
Az Eurosilicone alkalmazásakor a leggyakrabban előforduló komplikáció az úgynevezett tokképződés, ebben az estben is számíthatunk az implantátum kicserélésére.

A különböző márkákra vonatkozó teljes körű, garanciális feltételek a cégek honlapján megtalálhatóak, a választásnál érdemes áttanulmányozni és a szakorvos segítségével, komplex és ésszerű döntést hozni.
Mert az a legfontosabb, hogy életünk minden pillanatában, gátlások nélkül, őszintén jól érezzük magunkat testünkben.