Fenékplasztika

Riói karnevál, tánc, ringó csípő, kerek fenék. Gondolná, hogy Brazíliában a fenék implantátum népszerűbb, mint a mell?

Fenékplasztika

Riói karnevál, tánc, ringó csípő, kerek fenék. Gondolná, hogy Brazíliában a fenék implantátum népszerűbb, mint a mell?

A szép arányos testnek rendkívül fontos alkotója a csípő és a fenék. Az öltözködésben ezen alkati eltérések miatt sokan kényszerpályára kerülnek. Szerencsére az elmúlt évtizedekben jelentős fejlődésen ment keresztül a fenékplasztika is a mellnagyobbításhoz hasonlóan.

a fenék közötti résen keresztül végezzük,így gyakorlatilag a teljes heg rejtve marad. Az implantátumokat a nagy farizom alá az ülőcsont fölé helyezzük, így érjük el a tartós és attraktív megjelenést. Az implantátumok formájában, nagyságában is jelentős választási lehetőség van, ezért különböző alkati sajátságoknak is megfelelő, testreszabott protézis választható. Minden esetben altatásban történik a beavatkozás, valamint az antibiotikumos kezelés is szükséges.
de egy, akár két hétig is fájdalommal jár, ami fájdalomcsillapítással csökkenthető. A műtét utáni két hétben az ülő terhelés nem engedélyezett, viszont 3 hónap után már minden sporttevékenység végezhető. Előfordulhat a seb váladékozása, ami az esetek többségében egy héten belül megszűnik. Az első hat hétben elasztikus ruha viselése javasolt.