Zsírleszívás

kitoltokep

A zsírleszívás ideális megoldást nyújt mindazoknak, akik nem rendelkeznek jelentős súlyfelesleggel, de bizonyos testtájaikon lokális zsírfelesleg mutatkozik, amitől szinte lehetetlen torna vagy fogyókúra által megszabadulni.

Zsírleszívás

A zsírleszívás a test bármely részén elvégezhető: toka, felkar, férfi mell, has, csípő, fenék, comb és térd területein. A zsírleszívás nem a fogyókúra alternatív módszere.

Diétatartás, sportolás mellett sem szűnő, lerakódott, kontúreltérést okozó zsírtöbblet a jelentkezés leggyakoribb oka. Az esetek jelentős számában ez genetikai adottságoknak köszönhető, melyre kiváló megoldás a zsírszívás! Toka, csípő, bricsesz, belső comb, térd, boka, has területeknek megfelelően, különböző méretű kanülökkel, több fajta eljárással végezzük a zsírszívást.

a PAL rendszerű alakformálás adja a legjobb eredményt. Nagyobb volumen szívása esetén megfelelő infúziós kezeléssel biztosítjuk a folyadék-, illetve ionháztartást. Ennek következtében a sokszor több napig vagy hétig fennálló fáradékonyság jelentősen csökkenthető. A kérdésként felmerülő felületi egyenetlenségek miatt több irányból és több rétegben eltérő kanülökkel végezzük a zsírszívást és fontosnak tartjuk a műtét utáni nyirokmasszázst és az elasztikus ruha viselését is. Így az átlagnál jobb eredmény érhető el!
A zsírszívás csodálatos módszer! Egy vagy két óra alatt, a sokszor több hónapig, akár évig is tartó diéta tartása ellenére is meglévő zsírfeleslegtől szabadítjuk meg a pácienst! Természetesen a féktelen kalóriabevitel a maradék zsírsejtek hízását okozhatja, de az esetek többségében, a jelentős alaki változás pozitív irányba változtatja a pácienseket, inspirálja az egészségesebb táplálkozásra, sportra. Minden nagy dologhoz kell kezdő energia, erre kiválóan alkalmas a zsírszívás, az addig kihízott nadrág ismételten hordható lesz, a „boci térd", bricsesz megszüntetése után lehet szoknyát hordani. Férfiaknál az ún. úszógumi hasi zsírszívás után a feszülő póló ismét vállalható és nem nevetség tárgya! Ezen módszerrel igazi alakformálás érhető el!