Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Plasztikai sebészet cikkek - szépségmegőrzés tanácsok
Felszívódó varrófonal
Az alkalmazott varrási technika nóvuma, a speciálisan fogazott, felszívódó varrófonal  fontossága. 2013 áprilisában, az Amerikai Plasztikai Sebészek Kongresszusán szerzett tapasztalataim alapján, e fonal segítségével tovább tökéletesedik a vágott sebek gyógyulása.

Ez év májusától alkalmazzuk a Best of You Klinikán is, ahol már hét hónap távlatából is világosan kiderült: tapasztalataink minden eddigi elképzeléseinket felülmúlta.

Több évtizede jól ismert igazság, miszerint a sebgyógyulás alapja a műtéti terület vérellátása, beidegzése, illetve feszülésmentessége, valamint a sebszélek roncsolás nélküli kezelése, és a varratok megfelelő rétegbe való behelyezése.

Hogy mi az, ami az elmúlt időszakban tovább tökéletesíthette a sebgyógyulás eshetőségeit?

A speciálisan fogazott, felszívódó fonalak megjelenése, amik segítségével a sebszélek   könnyebben egyesíthetőek, a sebek mérete csökkenthető és többé nincs szükség varratszedésre. 2013 áprilisában lehetőségem volt részt venni az Amerikai Plasztikai Sebészek Kongresszusán (Plastic Surgery Conferences), ahol több, a szakmában elismert előadó is beszámolt az említett fonalak előnyeiről, ezen a téren szerzett személyes tapasztalataikról. Pár héttel később az isztambuli Amerikai Kórházban (American Hospital Istanbul) alkalmam nyílt a gyakorlatban is kipróbálni eme naprakész, korszerű eszközöket.
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX