Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Mellnagyobbítás
Mellnagyobbítás
Kisebb mint gondolnád?, aszimmetrikus? Szülés , szoptatás után megereszkedett? csökkent vagy nőtt a súlyod?  Nem kell így  leélned az életed, ha nem tudsz megbirkózni a változásokkal ,alakoddal, van megoldás! Testre szabott implantatum választás ,tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!
Intézetünkben a világ legjobb, legbiztonságosabb mell implantátumait használjuk
különböző igényeket lefedve, mint alaki mint tapintás mint felszín szempontjából mindig a páciens alkatát, elképzeléseit tartva szem előtt!  Protézis Behelyezés: leggyakoribb mell alatti redőből, de lehet hónaljból endoscop használatával, bimbó ívén keresztül, vagy bizonyos esetekben bimbón keresztül is! Implantatum helye: leggyakoribb intézetünkbe részleges izom alatti, ritkábban csaknem teljes izom fedés, lehet az izom bőnyéje alá, valamint a mirigyállomány alá!
Melyiket válasszuk! Egyéni szabadság?
Fogadja el orvosa tanácsát! Véleménye azért lehet! Alkattól függ: vékony mirigy, sovány testalkat : izom alatti választás! Előnyei: Tartós eredmény, a legtöbb esetben nincs szükség ismételt műtétre, ritkább a megereszkedés és a dekoltázsban megjelenő hullámos áttűnő implantátum. Előfordulhat  izommunka  során az implantatum leszorítása, lefelé vándorlása ami 20 perces műtéttel korrigálható! Testépítőknek izom alá helyezés nem javasolt.
Elegendő mirigyvastagság, enyhe megereszkedés mirigy, vagy bőnye alatti behelyezés!  Előnyei: Kisebb a műtét utáni fájdalom, azonnal tökéletes esztétikai  eredmény! Gyakori a rossz választás miatt megjelenő áttűnő hullámos implantatum, ismételt műtét válhat szükségessé .izom alá való áthelyezés! 
A műtét
ideje általában 1-1,5 óra, csak egyszer használatos szetteket használunk a legjobb eredmény elérésére a páciens legnagyobb biztonsága miatt un. Intratrachelias narcosisban  végezzük a beavatkozásokat.
Mell nagyobbításról tudni kell!
Minden műtét megterheléssel jár ,egyéntől függő műtét utáni fájdalom ami az első naptól akár egy hétig is tarthat, nem kibírhatatlan ezért találták ki a fájdalom csillapítót! Kialakulhat a bimbó túlzott érzékenysége nagyon ritkán érzéketlensége, valamint az implantatumot körülvevő tok megvastagodása is ami alaki eltérést okozhat, az esetek 1-3% t érinti. Ritkán előfordulhat láz az első műtét utáni napokban. A prothezis kilökődése nagyon ritkán fordul elő, legtöbbször hátterében gyulladásos góc ál, melynek szanálást követően az implantatum pár hónap múlva visszahelyezhető.18 év alatt nem végzünk esztétikai jellegű emlőnagyobbítást! A szoptatás előtt a beavatkozás elvégezhető, természetesen a bimbót érintő hegeket, behatolásokat kerülni kell!
A protézis behelyezése
Műtét előtt szükséges kivizsgálás, teljes labor, emlő UH, kortól függően mammographia! Egy héttel a beavatkozás előtt érdemes 1000 mg C-vitamin szedését elkezdeni, a tusolást antiszeptikus szappannal végezni. Műtét után 6 hétig sportmelltartó hordása ,fizikai munka mellőzése. Fontos a seb kezelése ,különböző sebápoló krémekkel, tapaszokkal.
Eredmény
Fantasztikus változás, nőiesség, önbizalom, önértékelés javulása az esetek több mint 90%-ban ! Nem egyszerű sebészi munka a hatás pszichológiai!
Címkék
mellnagyobbító plasztikai műtétek, mell implantátum, nagy mell, feszes mell, tökéletes mell, mellátalakítás, mellműtét, mell átváltoztatás, esztétikus mell, szép mell, bomba jó mell, mell növelés
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX