Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Arcplasztikai műtétek
Arcplasztikai műtétek

Születés után és fiatal korban az arcon levő zsírpárnák a bőr rugalmasságának következtében a legtöbb esetben harmonikus, a csontos vázat ideálisan fedő állapotot láthatunk.

A kor előrehaladtával a zsírmennyiség és a bőr rugalmassága csökken, a bőr megereszkedik, az állcsont vonalaira ráhúzódva un. ”hörcsög-pofa” alakulhat ki. Az elváltozás fokától függően választhatjuk egyénileg a páciens számára legkevésbé megterhelő, legelőnyösebb eljárásokat.
Botox kezelés
A botoxot a szemészek, ideggyógyászok már évtizedek óta alkalmazzák. A nevezett anyagot nagyobb fehérjékhez kötötték,így biztonságossá vált az esztétikai alkalmazása is. Kiválóan alkalmas többek között a szemkörüli, homlokráncok kezelésére. részletek »
Orrplasztika
Indikácio lehet genetikai vagy sérülés következményekénti alaki eltérés. A deformáció lehet csak orrcsúcsra terjedő, de érintheti az egész orrot is ettől függ az indikáció. Legtöbb alkalommal az orrháton levő un.kyphos miatt végezzük a műtétet, melynek eltávolítása után minden alkalommal az orr keskenyítésére is sor kerül. Ezen beavatkozást kombinálhatjuk az orrcsúcs emelésével, méretének csökkentésével is.
 részletek »
Szemhéjplasztika (felső)
Leggyakoribb beavatkozás mind női mind férfi páciensek esetén a felső szemhéjplasztika. Estére elfárad a szeme? Nem tud sminkelni? Felső szemhéja a pillasorra lóg, fáradt a tekintete? Rövid, gyors, látványos műtéttel egy órán belül szüntetjük a panaszait. A legtöbb szemhéjplasztikát helyi érzéstelenítésben végezzük, de természetesen mind bódításban, mind teljes narkózisban végezhető. Alkatnak megfelelően, sokszor a belső szemzugba betüremkedő zsír is eltávolításra kerül és a felső izomzat helyreállítása is szükségessé válik.
 részletek »
Szemhéjplasztika (alsó)
Több részre bontható: fiatal korban kialakuló, valószínűleg genetikai alapon levő ún. "táskás" szem, melynek megoldása a legtöbb esetben a bőrmetszés nélküli kötőhártyán  keresztüli műtét,ennek során a felesleges kontúreltérést okozó zsírt távolítjuk el. Amennyiben  szarkalábak jelennek meg bőrfelesleg nélkül úgy a botox a legjobb választás. A mélyen ülő "gödrös" szemnél mind a saját zsírral,mind a lágy természetes alapú anyaggal való töltés javasolható. Bőrfelesleg, ránc, "táska" esetén komplex  beavatkozás a korrekt választás. részletek »
Szemhéjplasztika (alsó-felső)
Szemhéj plasztikák: "A szem a lélek tükre" A leggyakoribb plasztikai műtétek egyike a felső szemhéj korrekciója. Ha estére elfárad a szeme és a felső szemhéja a pillasorra lóg és ez még zavarja is, érdemes a szemhéjplasztika gondolatával foglalkozni. Az emberek különböznek, sokan már fiatalon szembesülnek ezzel a problémával és  sokszor alkati, családi adottságból adódhat a probléma. Természetesen az idő előre haladtával több páciensnél jelenik meg a felső szemhéj megereszkedése. A műtét előtt gondos vizsgálat elengedhetetlen, tekintettel a szempillasor és a szemöldök távolságának fontosságára ill. a szemhéj megereszkedés okának kiderítése miatt. Ha a panaszok hátterében a szemöldök megereszkedése áll, első lépésként minden esetben ennek, vagy az egész frontális régiónak az emelése szükséges. Amennyiben valóban a szemhéj megereszkedése a probléma, egyértelmű a műtéti indikáció.
 részletek »
Arcplasztika
Az elváltozás fokától függően választhatjuk egyénileg a páciens számára legkevésbé megterhelő, legelőnyösebb eljárásokat. Amennyiben izolált zsírhiányt észlelünk úgy az elváltozást korrigálhatjuk saját zsír visszatöltésével/ezen eljárást arcplasztika során is alkalmazhatjuk, vagy bizonyos területekre történő implantátum behelyezésével, vagy töltőanyag injektálásával is. Jelentős bőrfelesleg esetében azonban ennek kimetszése is szükségessé válik amit a fül körüli metszés segítségével végzünk.
 részletek »
Fülplasztika
Indikácio az un. elálló ill. a fejlődés sorén nem megfelelő redőkkel kialakuló fül. Általában helyi érzéstelenítésben végezzük a fül hátsó oldala felől, úgy, hogy elöl ne alakuljon ki heg. A porc hold alakú kimetszését követően, ha szükséges a fül felső redőjét is kialakítjuk.1 hétig turbán kötést helyezünk fel.
 részletek »
ArcplasztikaBotox kezelésOrrplasztikaSzemhéjplasztika (felső)Szemhéjplasztika (alsó)Szemhéjplasztika (alsó-felső)Fülplasztika
Címkék
arcfiatalitás, arcplasztikai műtét, botox kezelés, ráncfelvarrás, fiatal arc, ráncos arcbőr, ránckisimítás, ránceltávolítás, arcműtét, arckorrekció, feszes arc, sima arc, szép arc, szép bőr, orrplasztika, felső szemhéjplasztika, alsó szemhéjplasztika, fülplasztika, zsírleszívás, aptos, arcemelés, nyakemelés, arctöltés, nyakfelvarrás, arcszépítés
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX