Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Fenékplasztika
Fenékplasztika
Riói karnevál, tánc, ringó csípő, kerek fenék. Gondolná, hogy Brazíliában a fenék implantatum népszerűbb mint a mell?
A szép arányos testnek rendkívül fontos alkotója a csípő és a fenék. Az öltözködésben ezen alkati eltérések miatt sokan kényszerpályára kerülnek. Szerencsére az elmúlt évtizedekben jelentős fejlődésen ment keresztül a fenékplasztika is a mellnagyobbításhoz hasonlóan.
A műtétet
a fenék közötti résen keresztül végezzük,így gyakorlatilag a teljes heg rejtve marad. Az implantatumokat a nagy far izom alá az ülocsont fölé helyezzük így elérve a tartós és attraktív megjelenést. Az implantatumok formájában nagyságában is jelentős választási lehetőség van ,ezért különböző alkati sajátságoknak is megfelelő ,testre szabott protézis választható. Minden esetben altatásban történik a beavatkozás,valamint az antibiotikumos védelem is szükséges.
Rendkívül látványos beavatkozás,
de egy akár két hétig is fájdalommal jár ami fájdalomcsillapítással csökkenthető. A műtét  utáni két hétben az ülo terhelés nem engedélyezett,viszont 3 hónappal minden sporttevékenység végezhető. Előfordulhat a seb váladékozása ami  az esetek többségében egy héten belül szűnik. Az első hat hétben elasztikus ruha viselése javasolt.
Címkék
fenékplasztika, fenékformálás, fenék műtét, fenék implantátum, gömbölyű fenék, feszes fenék, feszes popsi, fenék korrekció, bomba fenék, fenék tökéletesítése, fenék emelése, fenéknagyobbítás, fenékkisebbítés, szép fenék
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX