Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Zsírleszívás
Zsírleszívás
A zsírleszívás ideális megoldást nyújt mindazoknak, akik nem rendelkeznek jelentős súlyfelesleggel, de bizonyos testtájaikon lokális zsírfelesleg mutatkozik, amitől szinte lehetetlen torna vagy fogyókúra által megszabadulni. A zsírleszívás a test bármely részén elvégezhető: toka, felkar, férfi mell, has, csípő, fenék, comb és térd területein. A zsírleszívás nem a fogyókúra alternatív módszere.
Diétatartás, sportolás mellett sem szűnő
lerakódott, kontúreltérést okozó zsírtöbblet a jelentkezés leggyakoribb oka. Az esetek jelentős számában ez genetikai adottságoknak köszönhető, melyre kiváló megoldás a zsírszívás! Toka, csípő, bricsesz, belső comb, térd, boka, has területeknek megfelelően, különböző méretű kanülökkel, több fajta eljárással végezzük a zsírszívást.
Tapasztalataink szerint
a PAL rendszerű alakformálás adja a legjobb eredményt. Nagyobb volumen szívása esetén megfelelő infusiós kezeléssel biztosítjuk a folyadék-, ill. ionháztartást. Ennek következtében a sokszor több napig vagy hétig fennálló fáradékonyság jelentősen csökkenthető. A kérdésként felmerülő felületi egyenetlenségek miatt több irányból és több rétegben eltérő kanülökkel végezzük a zsírszívást és fontosnak tartjuk a műtét utáni nyirok masszázst és az elasztikus ruha viselését is. Így az átlagnál jobb eredmény érhető el!
Visszajön-e a leszívott zsír?

A zsírszívás csodálatos módszer! Egy vagy két óra alatt, a sokszor több hónapig akár évig is tartó zsírfeleslegtől szabadítjuk meg a pácienst! Természetesen a féktelen kalóriabevitel a maradék zsírsejtek hízását okozhatja, de az esetek többségében, a jelentős alaki változás pozitív irányba változtatja a pácienseket, inspirálja az egészségesebb táplálkozásra, sportra. Minden nagy dologhoz kell kezdő energia, erre kiváló a zsírszívás, az addig kihízott nadrág ismételten hordható lesz, a „boci térd", bricsesz szüntetése után lehet szoknyát hordani. Férfiaknál az ún. úszógumi hasi zsírszívás után a feszülő póló ismét vállalható és nem nevetség tárgya! Ezen módszerrel igazi alakformálás érhető el!

Címkék
zsíreltávolítás, alakformáló műtét, alakformáló beavatkozás, zsírpárna, zsírfelesleg, hájeltávolítás, makacs zsírpárna, súlyfelesleg, zsírréteg, szép alak, esztétikus alak, kövérség korrekció
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX