Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Nyakfelvarrás
Nyakfelvarrás
A nyak bőrének feszítése, az ún. pulykanyak, húrszerű képződményeinek megszüntetése, ha kell a zsírfelesleg eltávolítása, direkt, vagy zsírszívás segítségével. A nyakfelvarrás bizonyos eseteiben az állcsúcs alatti területen vezetett műtéti metszéssel megoldható, de nagyobb felesleg esetén a két fül mögötti területre való feszítés javasolható.
A legtöbb esetben
a nyak műtéteit az arcplasztikával érdemes kombinálni, de önmagában is végezzük. Az arc és a nyak közös egységet képez, ezért érdemes a harmóniát fenntartani.
A műtét
történhet helyi érzéstelenítésben és altatásban az állcsúcs alatti megoldásnál a haránt hegen keresztül távolítjuk el a zsírfelesleget és a nyaki izomzat bemetszését, ritkán részleges eltávolítását is. A heg gyógyulása jó, a bőrfelesleget óvatosan kell eltávolítani az állcsúcs-nyaki szeglet megtartása miatt.
A fül mögötti metszések esetében,
ezen területről szabadítjuk fel a nyak bőrét és távolítjuk el a zsírt, a mélyrétegek megfeszítésével tartós eredményt érhetünk el, a felesleget kimetsszük és a fül mögötti metszést vagy a hajas fejbőr határán, vagy a hajas fejbőrön ejtjük, így a haj által takarva marad. A behelyezett draineket a műtét utáni napon vagy 48 óra múlva távolítjuk el. Az eredmény teljessé tételéhez 7-9 napig tartó, rögzítő kötés viselése javasolt.
Címkék
nyakránctalanítás, nyakplasztika, ráncos nyak, nyakszépítés, petyhüdt nyak, fiatal nyak, szép nyak, ránctalan nyak, feszes nyak, nyakemelés
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX