Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Botox kezelés
A botoxot a szemészek, ideggyógyászok már évtizedek óta alkalmazzák. Kiválóan alkalmas többek között a szemkörüli, homlokráncok kezelésére.
Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Intim Plasztika
Intim Plasztika
80-as évektől kezdődően a sex-filmek és pornófilmek hatására valamint a megnövekedett szépségigénynek köszönhetően egyre inkább előtérbe kerül a nő nemi szerv alaki és esztétikai elvárása. Továbbá pszichológiai vizsgálatok igazolják, hogy az úgynevezett szépnek ítélt nemi szerv nagymértékben hozzájárul a testi-lelki elégedettséghez.

Gyakori probléma a kisajak begyűrődése, fájdalma   ami oka lehet a fájdalmas közösülésnek is . Megnagyobbodott kisajkak sokszor képeznek műtéti indikációt annak ellenére, hogy a gátlások miatt a páciensek nehezen szánják rá magukat a beavatkozásra.

Kisajak plasztika
3 műtéti technika ismert
1. az un. trimm /lemetsző/ beavatkozás, melynek során a hüvely bemenetével párhuzamosan kerül a kisajak eltávolításra, majd a sebszélek egyesítésre kerül sor. Előny: gyors, egyszerű. Hátrány: hosszanti sokszor  szűkítő , pigmentálódott heg ,érzékenység, könnyebb hüvelyi felszálló fertőzés.
2. V vagy "wedge" technika amivel a felesleget V alakban metszük ki . Hátrány  gyakorlatilag nincs. Előny: a rendes anatómiai viszonyok helyreállítása, kicsiny haránt heg,  ritka az érzészavar.
3.Z technika az extrém nagy kisajkak esetében alkalmazandó a V technikával megegyező előnyök.  részletek »
Nagyajak plasztika
Atrophia, zsír mennyiségének jelentős csökkenése melynek következtében  kontúrok beesnek, domborulat csökken . A volument lehet pótolni, leggyakrabban  saját zsírral, vagy ritkábban töltőanyaggal. Ritkán, de végezzük az érintett terület részleges kimetszését is.
 részletek »
Kisajak plasztikaNagyajak plasztika
Címkék
kisajak plasztika, nagyajak plasztika, kisajak kisebbítés, nagyajak kisebbítés, intim műtét, intim átalakítás, intim korrekció, nemi szerv plasztika, esztétikus nemi szerv, lógó kisajak, lógó nagyajak, szeméremajak átalakítás, szeméremajak korrekció
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX