Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Botox kezelés
A botoxot a szemészek, ideggyógyászok már évtizedek óta alkalmazzák. Kiválóan alkalmas többek között a szemkörüli, homlokráncok kezelésére.
Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Hasplasztika
Hasplasztika
Legtöbb esetben szülést és jelentős fogyást követően jelentkeznek Intézetünkben .A megereszkedés fokától függően alakítjuk ki a műtéti tervet jelentős lógás esetében köldökáthelyezéses teljes hasi plasztikát javasolunk, melynek során a striás bőrfelesleg nagy része vagy teljes egésze eltávolítható, a bikini vonalában ill. a köldök körüli hegek visszahagyásával.
Kisebb megereszkedés esetében
a bikini alatti heg visszahagyásával a köldök körülvágása nélkül is megfelelő esztétikai eredményt érhetünk el.Mindkét bebavatkozást szükség esetén hasfali helyreállítással kombinálhatjuk amennyiben a két hosszanti hasizom eltávolodott egymástól, vagy sérvet észlelünk.
Teljes plasztika esetében
a műtét után a köldök és a metszés között érzészavar léphet fel ami idővel helyreáll. A megfeszítés miatt esetlegesen kiszélesedett heg korrekcioja a későbbiekben elvégezhető akár helyi érzéstelenítésben is.6 hétig javasolt a haskötő viselése 20 napig alvadás gátló injekció adása. Varratszedés 14-15 nap.
Címkék
mini has, hasplasztikai műtét, lógó has, hasfelvarrás, kötényhas, feszes has, haskorrekció, lapos has, hasfal stria, hasátalakítás, kitágult hasfal, hason megnyúlt bőr
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX