Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Hasplasztika
Hasplasztika
Legtöbb esetben szülést és jelentős fogyást követően jelentkeznek Intézetünkben .A megereszkedés fokától függően alakítjuk ki a műtéti tervet jelentős lógás esetében köldökáthelyezéses teljes hasi plasztikát javasolunk, melynek során a striás bőrfelesleg nagy része vagy teljes egésze eltávolítható, a bikini vonalában ill. a köldök körüli hegek visszahagyásával.
Kisebb megereszkedés esetében
a bikini alatti heg visszahagyásával a köldök körülvágása nélkül is megfelelő esztétikai eredményt érhetünk el.Mindkét bebavatkozást szükség esetén hasfali helyreállítással kombinálhatjuk amennyiben a két hosszanti hasizom eltávolodott egymástól, vagy sérvet észlelünk.
Teljes plasztika esetében
a műtét után a köldök és a metszés között érzészavar léphet fel ami idővel helyreáll. A megfeszítés miatt esetlegesen kiszélesedett heg korrekcioja a későbbiekben elvégezhető akár helyi érzéstelenítésben is.6 hétig javasolt a haskötő viselése 20 napig alvadás gátló injekció adása. Varratszedés 14-15 nap.
Címkék
mini has, hasplasztikai műtét, lógó has, hasfelvarrás, kötényhas, feszes has, haskorrekció, lapos has, hasfal stria, hasátalakítás, kitágult hasfal, hason megnyúlt bőr
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX