Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Botox kezelés
A botoxot a szemészek, ideggyógyászok már évtizedek óta alkalmazzák. Kiválóan alkalmas többek között a szemkörüli, homlokráncok kezelésére.
Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Aptos, Töltés
Aptos, Töltés
Aptos szálas arc és nyakemelés
Nem kíván arcplasztikát, még nem tartja indokoltnak, de zavarja az arc enyhe megereszkedése? Ezen esetekben jól alkalmazható az Aptos szálas műtét, melynek során az arcba ill. szükség esetén a nyaki területre, igénytől függően oldalanként 1-3-6 szál is behúzható.
 részletek »
Töltés
Az évek múlásával a rugalmas rostok mennyisége, sok esetben a zsírtartalom csökken, aminek következtében az arc karaktere megváltozhat. Természetes törekvés a kontúrok visszaállítása, volumen pótlása. Nagyon sok páciensnél a genetikai adottság miatt a szépvonalú ajak volumen hiányos és nem érvényesül érdeme szerint.
 részletek »
Aptos szálas arc és nyakemelésTöltés
Címkék
arcfiatalítás, arckorrekció, ránctalanítás, megereszkedett bőr, szálas műtét, arcemelés, nyakemelés, arcszépítés, arcránctalanítás, nyakránctalanítás, arcszálbehúzás, feszes arc, fiatal arc, szép arc
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX