Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Mellplasztikai műtétek
Mellplasztikai műtétek

A mellplasztikai műtétek a mell formai, alaki és szimmetriai korrigálására szolgáló plasztikai beavatkozások.

Mellnagyobbítás
Kisebb mint gondolnád?, aszimmetrikus? Szülés , szoptatás után megereszkedett? csökkent vagy nőtt a súlyod?  Nem kell így  leélned az életed, ha nem tudsz megbirkózni a változásokkal ,alakoddal, van megoldás! Testre szabott implantatum választás ,tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!
 részletek »
Mellfelvarrás
Hegek, hegek?  Bizonyos  esetekben, szülést, szoptatást, súlyváltozást követően a mell mirigyállománya megkisebbedik, megereszkedik, egyszerű implantatum behelyezéssel sem a forma sem a bimbó megfelelő helyzete nem biztosítható, szükségessé válik a felvarrás! Nem mindegy hogy milyen műtéti eljárást végzünk minél kevesebb a heg annál szebb az eredmény, erre kell törekedni. részletek »
Mellkisebbítés
Hátfájás, nehezen ápolható ,izzadó áthajlási redő? Nehezen talál megfelelő melltartót? Gondoljon a minőségi élethez segítő kicsinyítő műtétre, melynek eredményeként  megszűnnek panaszai.
 részletek »
Gynecomastia
A nőiessé válló mell, zavaró, sokszor pszichés problámákhoz vezet. Oka lehet hormonális változás, gyógyszeres kezelés is. Panaszok hátterében a meglevő mirigyállomány növekedése, duzzadása áll amit képalkotó UH vizsgálatokkal igazolunk.
 részletek »
MellnagyobbításMellfelvarrásMellkisebbítésGynecomastia
Címkék
mellplasztikai műtét, mellnagyobbítás, mellimplantátum, mellnagyobbítás, mellfelvarrás, mellkorrekció, mellműtét, mell implantátum, mellkisebbítés, megereszkedett mell, lógó mell, feszes mell, gömbölyű mell, gynecomastia, mellbimbó korrekció, szép mell, esztétikus mell, gyönyörű mell, mell átváltoztatás
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX