Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Plasztikai sebészet cikkek - szépségmegőrzés tanácsok
Nagyobb, feszesebb mellek
A meseszép látvány mellé önbizalommal telt érzés melltartó nélküli lehetőségében az élet.
Meghozzuk a döntést. Miközben milliónyi tisztázatlan kérdés a fejben.

Egyáltalán, mekkora a megfelelő méret?
Leggyakrabban 280-500 cc közé esik a választás, ami az implantátum beültetését követően, egy normál alapméret esetén B-D kosár közötti opciót jelent. A körfogat ugyebár adott, ahogyan a beültetés maximuma is minden esetben az egyedi, anatómiai adottságok függvénye.
Értelemszerűen előfordulnak rendkívüli, extrém esetek is, általában a 800 cc feletti méretek tartoznak ide.
Nyilvánvalóan mindenki a saját ízlése és értékrendje szerint határoz. A hozzáértő orvos, az egyeztetés során nagy segítség lehet, hiszen külső szemlélőként, az összhatást természetességében, egymáshoz való viszonyításában látja, illetve tapasztalatai mentén javaslatokat tesz.

És milyen legyen maga az implantátum?
Itt is, minden esetben az alkat határozza meg, mi is a tökéletes. Az adottságok alapján figyelembe kell venni a magasság, a mellkas szélessége és meredeksége, a szegycsont alkata, a meglevő mell mérete, a bimbó helyzete és nagysága, illetve a mell megereszkedésének fokát, a meglevő mirigyállomány minőségét, továbbá az izomzati tényezőket.

A Dr. Rozsos Szépségklinikán az implantátumok széles skálája, csaknem minden formája és fajtája megtalálható, így mindig az egyéni testfelépítésnek megfelelően, alapos átgondolás és közös konzultáció után hozzuk meg a döntést.
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX