Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Plasztikai sebészet cikkek - szépségmegőrzés tanácsok
Milyen segítséget tudunk nyújtani transzszexuális pácienseinknek?
Sok mindent lehet kategorizálni és elismerem, néha könnyebb kategorizálni.
Szociálisan belénk oltják, kötelező, mint 6 hetes korig a tuberculosis elleni szérum. Ezt tesszük a rendszer, a rend kedvéért, a tudat biztonsága kedvéért, a félelmetes-ismeretlen távol tartása kedvéért.

A csoportba sorolhatóság kritériumai végtelen lehetséges szempont alapján dőlnek el. Ha születésed pillanatában ilyen nemi szervvel születtél, akkor fiú vagy, ha olyannal, akkor meg lány. Ha pedig elmúltál 18 éves, felnőtt vagy, nincs mese.

Általában, nem jön ilyenkor egy kedves, bölcs és mindenható emberalak, hogy megkérdezze: és te hogy gondolod, Te minek érzed magad?

A velünk született nemi különbségeink elviekben meghatározzák nemünket. Ellenben a nemi identitásunk determinált, és előfordul, hogy nincs tekintettel a szülőszobában napvilágra került, odalenti szervünkre.

Mindannyian láttunk már férfias nőt, vagy nőies férfit.

Az egyenjogúság korában ez már nem akkora meglepetés. A nőknek sokszor férfiakat meghazudtoló módon kell helyt állniuk, míg a férfiak sokszor nőket lepipáló érzékenységgel rendelkeznek. Elmosódtak a berögzült szerepek, szabadabbá váltak a határok, divatba jöttek a metroszexuális férfiak, már mindenkinek jól áll a rózsaszín ing, vagy a kockás nyakkendő.

Vannak, akik már egészen fiatal koruk óta tudják, hogy az örökölt nemiség számukra nem megfelelő és ezen akarnak (és mernek) változtatni.

A mai hormonterápiák segítségével már mind alkatilag, mind a szőrzet alakulásában jelentős változásokat lehet véghezvinni.

Azonban az egyik kardinális probléma a nő-férfi átalakulásban az emlő által okozott kontúr, ami a mindennapi életben zavaró, frusztrációra és gátlásokra okot adó szegmens maradhat.

Persze a változatos "praktikák" széles tárháza áll rendelkezésre, mint például a leszorító pánt, különféle-fajta kötések, de ezek csak átmeneti megoldást jelentenek és a kellemetlen érzést okozó mizéria nem hagy szabadnapot.

Az emlő, akár a teljes mirigy eltávolítása, sebészeti gyakorlattal rendelkező plasztikai sebészek számára, az esetek jelentős részében nem jelent kihívást.

Számtalan alkalommal a metszések kiterjesztésével, a mirigy eltávolítás ellenére is torzító, hosszú távon zavaró állapot maradhat vissza, ezért klinikánkon, a gyakorlati relevanciák mentén, minden esetben minimalizáljuk a hegeket, és amennyiben szükséges, a beavatkozást  zsírszívással egészítjük ki.

Ezen technikáknak köszönhetően, a kiváló esztétikai eredmény mellett a páciensek pszichés állapota is jelentősen javítható, társadalmi beilleszkedésük zavartalanabbá, természetesebbé válhat.

 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX