Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Plasztikai sebészet cikkek - szépségmegőrzés tanácsok
MACS lift
A velünk született genetikai állomány meghatározza életünk további folyását. Nemcsak a szellemi képességeinket, de fizikai állapotunkért, bőrünk rugalmasságáért is  nagyrészben felel. 

A megfelelő táplálkozással, életmóddal bizonyos korig a bőrünk rugalmassága konzerválható. Egy határon túl a rugalmas elemek összetevők csökkenése miatt bőrünk megereszkedik, sokszor volumen hiány keletkezik. Különböző embereknél más és más formában jelentkezik az arc bizonyos részeinek megereszkedése.

Az arcplasztikák sok formáját dolgozták ki.  Az arc mozgásának,dinamizmusának megfigyelésével, fizikai vizsgálatával meghatározható, hogy a páciens alkalmas-e a MACS lift elvégzésére. 
Az arc megereszkedésének mértéke és iránya a mérvadó.

Amennyiben a páciens alkalmas a MACS lift elvégzésére a beavatkozás mind helyi érzéstelenítésben, mind altatásban elvégezhető.

A beavatkozás során a halánték tájékon a hajas fejbőr határon ejtett metszéssel történik a behatolás, majd kellő mértékű preparálás után tesszük be a függesztő öltéseket, megfeszítve a mélyebb rétegeket is. Ezt követően kötést helyezünk fel , ami pár napig tehermentesíti a műtéti területet, biztosítva a kiváló esztétikai eredményt.

A MACS lift nem kor függő, hanem az adott anatómiai adottságok határozzák meg, hogy alkalmazható-e. Megfelelő választás esetén kiváló gyors, tartós esztétikai eredményt érhetünk el.
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX