Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Botox kezelés
A botoxot a szemészek, ideggyógyászok már évtizedek óta alkalmazzák. Kiválóan alkalmas többek között a szemkörüli, homlokráncok kezelésére.
Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Plasztikai sebészet cikkek - szépségmegőrzés tanácsok
Felső szemhéjplasztika
Mind a genetikai okok, mind a korral járó elváltozások jól korrigálhatók. A leggyakoribb műtétek között szerepel a felső szemhéjplasztika.
Sok páciensnél már a harmincas éveik közepén, másoknál 50-60 év felett jelentkezik ez a probléma.

Szerencsére mind a genetikai okok, mind a korral járó elváltozások jól korrigálhatók. A leggyakoribb műtétek között szerepel a felső szemhéjplasztika, amit legtöbb esetben helyi érzéstelenítésben végzünk, sokszor a belső szemzugot is szűkítő zsír eltávolításával.

A  beavatkozás 40-50 percet vesz igénybe, majd egy rövid kb fél órás pihenés jegelés után a páciens otthonába távozik,vagy folytatja a jelentős fizikai megterheléssel nem járó napi tevékenységét. Egy hétig vékony, testszínű tapasz van a seben, amit a varratszedéskor eltávolítunk. A jó vérellátásnak, metszés vezetésnek köszönhetően a heg pár hónap múlva csaknem teljesen eltűnik.Megszűnik a szem fáradt érzése a tekintet  felfrissül a felső szemhéj ismét sminkelhetővé válik az esti vezetésnél nem kell a homlok emelésével a szemrést nagyobbra nyitni és még sorolhatnánk a további előnyöket.

Sokan tartanak a szem körüli műtétektől, ezért szeretnénk néhány félreértést eloszlatni. A szem csaknem a teljes műtét alatt zárva van. A műtét előtt állva végezzük a jelölést amihez a műtét során  szigorúan tartjuk magunkat, így elkerülve a túlzott kimetszéseket. A feleslegnek megfelelően alakítjuk a metszés irányát,így minden esetben az ideális bőrfelesleg távolítható el.
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX