Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Plasztikai sebészet cikkek - szépségmegőrzés tanácsok
Botox kezelés
Az USA ban több mint 7 milió botox kezelés történik évente. Minek köszönhető? Gyors, látványos, megfelelő anyag adása mellett bitzonságos, bizonyos ráncok pld szem mellettiek kezelésére kevés az alternatív terápia. Mit várhatunk a botox kezeléstől? Megfelelő anatómiai ismeretek, gyakorlat birtokában az esztétikai panaszokat okozó ráncok teljesen eltüntethetők. Milyen hosszú a botox hatása? Megfigyelések, tapasztalatok, vizsgálatok birtokában  megállapítható  a hatása 4-6 hónapig  tart.
 
Milyen anyagokat lehet használni Magyarországon esztétikai célra? Az Allergan cég által forgalmazott Vistabel ill.az Ipsen által forgalmazott Dysport, ami csak a szem közötti un.glabella területére  alkalmazható. Miért fontos a választott botox? A kezelés alapjául szolgaló botulinum toxin majdnem minden anyagnál ugyanaz. Miben rejlik az anyagok közötti különbség, és a kezelés bitzonsága? Az adott botulinumot fehérje molekulákhoz kötik , megfelelő  méret esetén a hatást az adott helyen fejti ki,nem vándorol más helyre és okoz más izomcsoportnál is bénulást.

Több, Magyarországon nem törzskönyvezett botoxot is használnak amik  nem felelnek meg az előírásoknak. Természetesen ezek a szerek olcsóbbak a fenti legálisan beszerezhető botoxoknál. Ezen ismeretek birtokában nem kell további magyarázatot adni a kérdésre, miért van ilyen jelentős eltérés a botox kezelések között.
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX