Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Botox kezelés
A botoxot a szemészek, ideggyógyászok már évtizedek óta alkalmazzák. Kiválóan alkalmas többek között a szemkörüli, homlokráncok kezelésére.
Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Plasztikai sebészet cikkek - szépségmegőrzés tanácsok
Az ajakfeltöltés
Ha őszinték vagyunk, az ajaktöltésre vonatkozó vágyainkat rendszerint macerás megfogalmazni.

Az összetett környezeti hatásokkal nehezített terep, a mai szépségről alkotott elképzeléssel párosítva, mindez példaképeinkről látott fotókkal színesítve, majd megfűszerezve önmagunk iránti igényeink és elvárásaink esszenciájával, bonyolult feladvány elé állít minket.

Kihívásokkal teli világban élünk, amiben mindannyian pótolhatatlan, egyedi és kivételes teremtmények vagyunk. Hogy ki és mennyit álmodik meg magának, és megvalósításáért mi az, amit ténylegesen tesz, tökéletesen egyénre szabott.

Melyek azok az esetek, amikor az ajakfeltöltés lehet egy használható és lelkiismeretes válasz  kérdéseinkre?
Például, ha ajkaink volumen növeléséről ábrándozunk, vagy kontúrjaink javítása, formájának ízléses kiemelése az irányadó.
Léteznek azonban olyan körülmények is, amikor a formai eltérések megszüntetése, az aszimmetriák korrigálása lehet sürgető indíttatás.

Mindezeken felül, egyre többen válasszák e korrekciót a száj körüli ráncok csökkentésére, eltüntetésére, az arc arányainak megváltoztatására, az ajakzúg emelésére. Egy szép és kívánatos ajak adott esetben meghatározhatja arcunk hangulatát, érzékiségünk, kedélyállapotunk aktuális állapotát.

Amennyiben nincs határozott elképzelésünk, az általunk választott orvosra kell hagyatkoznunk, aki ha jól választunk, megfelelő tudás és tapasztalat birtokában a hozzánk illő, legideálisabb megoldást fogja választani.
További kardinális kérdés, hogy milyen anyaggal történjen a beavatkozás: ismereteink szerint csak megbízható, CE minősítéssel ellátott anyag használható, ami a legszigorúbb követelményeknek is megfelel. Legjobb tapasztalatunk a nagy tisztaságú hialuronsavakkal van.

Sajnálatos módon sokan kérik, még napjainkban is a szilikonos ajaktöltést, végleges megoldás reményében. Alapvető irányelv klinikánkon, miszerint a szilikon szabad beadása nem engedélyezett.
Tapasztalataink szerint, sokszor csak évekkel a beadás után jelentkezik szövődmény, ami onnantól nagyon nehezen kezelhető.
Az ajaktöltési technikák is eltérőek: lehet magát az ajak volumenét fokozni, a kontúrokat hangsúlyozni, vagy mindkét beadási módot, kombináltan alkalmazni.

A beavatkozás lényege az arányok helyes applikálása. Miközben a páciens mindenkori igénye a mértékadó, a töltés során folyamatosan kommunikálva végezzük el a számára legjobb eredményt hozó beavatkozást, elkerülve a túlzó, arc karakterét jelentősen megváltoztató ajaktöltést, a kifinomultság és elegancia jegyében.  
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX