Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Plasztikai sebészet cikkek - szépségmegőrzés tanácsok
Anyajegy, bőrdaganatok eltávolítása
Az UV fény erődödése miatti bőrkárosodás következtében egyre nagyobb igény van mind a szűrővizsgálatok elvégzésére mind a kiszűrt elváltozások eltávolítására. A legtöbb esetben a szűrés során eltávolításra javasolt bőrelváltozást sebészi úton metszük ki és küldjük szövettani vizsgálatra amit ha megfelelő biztonsági zónával vesszük ki  a későbbiekben sem okozhat problémát, ritka esetekben ismételt kimetszésre, további onkologiai kezelésre lehet szükség. Amennyiben egy anyajegy szine, mérete, széle változik, vagy viszketni kezd, azonnal forduljunk bőrgyógyászhoz, majd szükség esetén sebészhez.

A sebészi beavatkozás során a legtöbb esetben plasztikai varratot alkalmazunk. Vannak bizonyos területek amelyeknek a gyógyulási hajlama rosszabb, pl izületek felett, a hát hajolásnál, mozgásnál megfeszülő részei. Ezeken a területeken a legjobb műtéti technika mellett is gyakori a hegek megvastagodása. A legtöbb esetben szerencsére a szövetkímélő technika használata mellett, szép, vonalas heget kapunk.

 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX