Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Plasztikai sebészet cikkek - szépségmegőrzés tanácsok
A fenék műtétről

Annak ellenére,hogy itthon kevesebb média érdeklődést vált ki mint a latin amerikai országokban,az ottani kultúra, erotika sokszor fontosabbnak tartja mint a test többi részét.

Ennek következtében a műtétek száma is jelentős számban emelkedik a műtéti technika egyre biztonságosabbá válik (számtalan formájú alakú implantatum van).

Intézetünkben is egyre több fenék implantaciot és felvarrást végzünk. Tapasztalataink következtében a műtéti heg a fenék redőbe kerül így nem látható, az elmozdulás, megereszkedés kiküszöbölésére pedig a prothesist az izom alá helyezzük, így gyönyörű,tartós kontúrú eredményt kapunk. A közvetlen műtét utáni szakban géles párna segítségével a mobilizálás is egyszerűbbé vált.
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX