Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Botox kezelés
A botoxot a szemészek, ideggyógyászok már évtizedek óta alkalmazzák. Kiválóan alkalmas többek között a szemkörüli, homlokráncok kezelésére.
Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Plasztikai sebészet cikkek - szépségmegőrzés tanácsok
A fenék műtétről

Annak ellenére,hogy itthon kevesebb média érdeklődést vált ki mint a latin amerikai országokban,az ottani kultúra, erotika sokszor fontosabbnak tartja mint a test többi részét.

Ennek következtében a műtétek száma is jelentős számban emelkedik a műtéti technika egyre biztonságosabbá válik (számtalan formájú alakú implantatum van).

Intézetünkben is egyre több fenék implantaciot és felvarrást végzünk. Tapasztalataink következtében a műtéti heg a fenék redőbe kerül így nem látható, az elmozdulás, megereszkedés kiküszöbölésére pedig a prothesist az izom alá helyezzük, így gyönyörű,tartós kontúrú eredményt kapunk. A közvetlen műtét utáni szakban géles párna segítségével a mobilizálás is egyszerűbbé vált.
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX