Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Plasztikai sebészet cikkek - szépségmegőrzés tanácsok
A felkar eltérése
A felkar - "denevérszárny" eltérése.
A tavasz, nyár  közeledtével előkerülnek az ujjatlan felsők és az ezzel járó felkaron jelentkező alaki és funkcionális eltérések is. Sok páciensnél problémaként jelentkezik a kar emelése, mozgása közbeni, zavaró mozgáshullám.

A  panaszok hátterében legtöbbször a kar hátsó oldalán levő zsírfelesleg áll.

A kellemetlen eltérés az esetek javában zsírszívással jól korrigálható. Néhány esetben további kiegészítő kezelés is szükséges lehet. A zsírszívást helyi érzéstelenítésben végezzük, kicsiny 2 mm-es nyíláson keresztül.Pár hétig elasztikus kötés viselése szükséges.

Ezt követően az addigi panaszok, teljesen megszűnnek, nyugodtan inetegethetünk, gesztikulálhatunk, a zavaró mozgás nem fog jelentkezni.
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX