Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Botox kezelés
A botoxot a szemészek, ideggyógyászok már évtizedek óta alkalmazzák. Kiválóan alkalmas többek között a szemkörüli, homlokráncok kezelésére.
Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Plasztikai sebészet cikkek - szépségmegőrzés tanácsok
A felkar eltérése
A felkar - "denevérszárny" eltérése.
A tavasz, nyár  közeledtével előkerülnek az ujjatlan felsők és az ezzel járó felkaron jelentkező alaki és funkcionális eltérések is. Sok páciensnél problémaként jelentkezik a kar emelése, mozgása közbeni, zavaró mozgáshullám.

A  panaszok hátterében legtöbbször a kar hátsó oldalán levő zsírfelesleg áll.

A kellemetlen eltérés az esetek javában zsírszívással jól korrigálható. Néhány esetben további kiegészítő kezelés is szükséges lehet. A zsírszívást helyi érzéstelenítésben végezzük, kicsiny 2 mm-es nyíláson keresztül.Pár hétig elasztikus kötés viselése szükséges.

Ezt követően az addigi panaszok, teljesen megszűnnek, nyugodtan inetegethetünk, gesztikulálhatunk, a zavaró mozgás nem fog jelentkezni.
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX