Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Mellnagyobbítás

Testre szabott implantatum választás, tervezés, próba után  egyéni megoldások amivel az álmok valóra válnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Plasztikai sebészet cikkek - szépségmegőrzés tanácsok
A brazil fenék nem is genetika?
Emlékszem, 1999-et írtunk, és Jennifer Lopez egyik napról a másikra robbant be életünkbe, ki-hol tartva az aktuális szépségideál titkon remélt utánzásában, korunk anorexiára hajazó, XS-S méret közé préselt követelmény szigorú rendje szerint, jómagam is épp ikszedik fogyókúrám ipszilonadik lépcsőjén küszködtem.
Nem, nem a hangja tette emlékezetessé feltűnését.


Ez a Puerto Rico-i származású lány jött és egy hét leforgása alatt kibillentette az addig fegyelmezetten haladó, kortárs eszményképet a női fenékről.
Nem szégyellte magát kerekded idomai miatt. Szó szerint az egész világ előtt vállalta fel, hogy ő így van egészben, egységben, boldogságosan.
Ahelyett, hogy elrohant volna a klipforgatás előtt egy elsőosztályú, szuperhatékony edzőtáborba, hogy beállhasson a 90/60/90-es álomsorba, a leghíresebb magazinok címlapján pózolt, falatka bugyiban.
Ahelyett, hogy egy örök trendnek megfelelően, diétás tanácsokkal látta volna el a nagyérdeműt, a róla készült fotósorozat közepén, rácsapott saját hátsójára és lazán beszólt a stáb legnagyobb megrökönyödésére: „de az én fenekemről lehet feketekávét inni”.
Ettől a csodálatosan egyszerű és őszinte pillanattól kezdtünk újra merni a popsiban szűk nadrágokban úgy, hogy nem volt biztosan kötelező egy combközépig lelógó tunikával eltakarni azt, ami van, már ha van.

Tizenöt év távlatából, mára minden megváltozott.
Mostanság a csontváz popók helyett az álomforma, az úgynevezett "brazil" kerek fenék lett. A riói bikinis lányok hátsójáról fantáziál majdhogynem az összes magyar és nem magyar lány. Ezért a formáért taposógépezünk szinte egész évben egy későig nyitva tartó edzőteremben.
És nem merül fel bennünk, te gondoltad volna(?) hogy amit a dél amerikai genetikai csodákról gyanítunk, az lényegében egy okosan felépített és bekódolt téves hitrendszer bennünk.
A csúf igazság alappillére, miszerint Brazíliában a fenék implantátum 2014-re halmozottan népszerűbbé vált a mellműtéteknél.

A szép és arányos testnek rendkívül fontos, elemi alkotója a csípő és a fenék.
Az öltözködésben ezen alkati eltérések miatt sokan kényszerpályára kerülnek, apróbb cselekkel lehetséges finomítanunk az összképen, de lényegi változásokat nem tudunk kieszközölni néhány jól megválasztott ruhadarabbal sem. A közelgő bikiniszezon pedig szakavatott és kegyetlen ellenfél.

Szerencsénkre az elmúlt évtizedekben jelentős fejlődésen ment keresztül a fenékplasztika is a mellnagyobbításhoz hasonlóan. Jó érzés tudni, hogy van egy titkos bé-terv, van valami, ami gyors, hatékony és végleges megoldást nyújthat. Az információ rohamos áramlásának köszönhetően kis-hazánkban is egyre népszerűbbé vált, hiszen tényleges, valódi lehetőséget kínál.

Ha szeretnél többet megtudni, milyen is az Rt. Klinika kerek világában a gyönyörű, kerek fenék, ugorj át a weboldalra, hogy minden fontos információt megtudj a beavatkozásról!
Én teljes szívvel és sejhajjal ajánlom.
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX