Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Plasztikai Sebészet Budapest - Best of You Szépségklinika - Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész
KEZELÉSEK
Mellplasztikai műtétekFenékplasztikaHasplasztikaIntim PlasztikaArcplasztikai műtétekZsírleszívásAptos, TöltésNyakfelvarrás
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
INGYENES KONZULTÁCIÓ!
ISMERJE MEG
Botox kezelés
A botoxot a szemészek, ideggyógyászok már évtizedek óta alkalmazzák. Kiválóan alkalmas többek között a szemkörüli, homlokráncok kezelésére.
Részletek
RólunkKapcsolatPlasztikai sebészeti kezelések, műtétekMűtét árakReferencia


1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1. Tel.: +36 1 349-3065, Mobil: +36 30 947-5338   
EnglishDeutsch
Főoldal / Rólunk
Rólunk
Szépségklinikánk
több mint 15 éve működik változatlan helyen, a jelenlegi személyzet 6 éve üzemelteti a belvárosban levő Intézetet. A plasztikai beavatkozások mellett egynapos sebészeti beavatkozásokat is végzünk.

Folyamatosan
veszünk részt nemzetközi és hazai kongresszusokon, az idén is számos előadást tartottunk tapasztalatainkból. Minden figyelmünket a páciensek irányában fordítjuk, részletes konzultációkkal segítjük a korrekt műtéti terv, ill. kezelés kiválasztását.

Műtőnkben
a legkorszerűbb műszerek állnak rendelkezésre, a legkorszerűbb zsírszívó gépektől a vérzéscsillapításhoz szükséges modern kauterig. Kiegészítő, sebgyógyulást segítő Bemmer géppel gyorsíthatjuk a műtét utáni felépülési szakaszt. Rendkívül jól felszerelt a műtőnk, ahol csak egyszer használatos steril szetteket, és a legjobb minőségű fonalakat használjuk. Az ambulanciánkon végezzük a különböző feltöltéseket, botox kezeléseket, kontroll vizsgálatokat.

Új fényterápiás szobáinkban
Memory betétes motoros ágyak, plazma TV-k a pácienseinknek maximális kényelmet nyújtanak a közvetlen műtét utáni felépülésben éjszakai ügyelettel!

A beavatkozásokat
követő 24 órában folyamatos ügyeleti team biztosítja a páciensek ápolását, megfigyelését. Az altatásért felelős szakemberek a legmagasabb színvonalon végzik feladatukat, az altatás közbeni és utáni monitorizálást, fájdalomcsillapítást.
Előzetes megbeszélést követően testreszabott kezelésben, ha kell terápiás előkészítésben részesítik a pácienseket. A fentieknek köszönhetően az elmúlt 6 évben több száz elégedett páciens távozott intézetünkből.

RólunkDr. Rozsos TamásKapcsolatTérképFényterápiás szoba
 Főoldal  | Rólunk  |  Kapcsolat  |  Plasztikai sebészeti kezelések, műtétek  |  Referencia  |  Műtét árak
by xGraFiX