Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva. Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.
Dr. Rozsos Tamás Beauty Clinic
TREATMENTS
Breast proceduresButtock proceduresTummy TuckGenital proceduresFace lift, Face proceduresLiposuctionAptos, FillingNeck lift
LEARN ABOUT
Breast Enlargement

Customized implant selection, after planning and testing we give individual solutions and the dreams come true! Dare to dream, and we will make it come true!

More
About UsContactPlastic Surgery TreatmentsPlastic Surgery PricesReferences


1136 Budapest - H, Raoul Wallenberg str. 5/1/1. Phone: +36 1 349-3065, Mobile: +36 30 947-5338   
MagyarulDeutsch
 • Részletek »
  Abdominoplasty

  for the nice and tight abdomen

 • Részletek »
  Facial surgery

  the least strenuous procedure will be chosen individually

   

Welcome to the homepage of Dr. Rozsos Beauty Clinic

In our clinic we choose the best customized solution always after preliminary consultations according to the requirements of customers from traditional or endoscopic plastic surgery. Plastic surgery is accessible for all, for both the older and the younger age group, as well as for women and men, everyone has the opportunity for first-class, aesthetic and corrective surgery. The physical abilities are often more developable than the spirituals!

About plastic surgery and procedures
 Home  | About Us  |  Contact  |  Plastic Surgery Treatments  |  References  |  Plastic Surgery Prices
by xGraFiX